Improving our efficiencies

Over the coming months, visitors to the centre will notice several changes occurring at the MetWest Eye Centre.

Firstly, our Reception desk is being relocated to make an easier transition for visitors to the centre, and to allow greater room for patient seating close to doctors consulting rooms.

Additionally, we are building two new rooms to house equipment regularly in use.  We hope that with the addition of these rooms, the flow of patients through the centre is made more efficient, as there has been a bit of a “backlog” with multiple instruments previously used in the one room.

Finally, the centre is making it’s way to paperless records.  This process has been taking some time, and it will take a bit of getting used to by the staff and doctors.  Please be patient with them!

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories

Blend elementum consequat lacus, sit amet pulvinar urna hendrerit sit amet. Sed aliquam eu ante a ultricies. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce elementum felis lorem, eget scelerisque enim blandit quis.

Massa turpis ornare nec commodo non, auctor vel cursus vestibulum varius hendrerit turpis quiseam cursus.